Üdvözöljük a Hidrotom Kft. webáruházban !

Üdvözöljük a Hidrotom  Kft. webáruházban!    Ön otthon a karosszékben ülve vásárolhat tőlünk!  Esetleg még  nem kíván  vásárolni, csak  tájékozódni  szeretne  a várható költségekről? Kérjen ajánlatot, vagy csak nézzen körül nálunk!  Ne feljtse el letölteni a termékek részletes dokumentációit, ahol elmerülhet a részletekben!

Nagyértékű, nem raktáron tartott, vagy a gyártók által belistázott, de előre nem legyártott termékeket, esetei szerződéssel szállítjuk. Teljesítés a felek szabad megállapodásának igénye szerint, a szerződésben  vagy megrendelés visszaigazolásban rögzített feltételekkel. 

Induló kivitelezési munkáinak anyaglistáját juttassa el hozzánk, azt  mi  rövid  határidővel beárazzuk és megválaszoljuk,  az  aktuális mennyiségi vagy egyéb  kedvezményeket feltüntetjük. Öntözőrendszerek telepítését, kutak - szökőkutak, medencék   létesítését, kivitelezését  is vállaljuk !

Kiemelt termékek

Yonos MAXO 30/0,5-7 PN10 Rp 5/4" 180mm

YONOS MAXO nedvestengelyű keringetőszivattyú csavarzatos vagy karimás csatlakozással, EC-motorral és automatikus teljesítményillesztéssel.

170 383 Ft

Kopro WQ 15-7-1,1 kw 230 v darálós szivattyú

Darálós, vágókéses fekáliás szennyvíz szivattyú a WQ 15-7-1,1 , mely alkalmas háztartási rendszerekben gyűjtött fekália wc papír, tampon és egyéb bomló vízzel kevert anyagok továbbítására. Tartályok,ciszternák víztelenítésére, úszókapcsolóval.

129 990 Ft

PRESSCONTROL SKD1 ÁRAMLÁS KAPCSOLÓ

Autómtikus szivattyú indítás- leállítás és szárazonfutás védelem áramlásérzékelésel. Az áramlákapcsoló elektronikusan vezérli az indítási és leállási funkciókat és megállítja a szivattyút, ha elfogy a kútból a kitermelhető víz. Csőszivattyúk hűtését megfelelő sebeséggel áramló kitermelt víz végzi , SKD1 presscontrol alkalmazásával elkerülhetők a szárazon futás által okozott sérülések..

9 525 Ft