Elköltöztünk! Új címünk: 1155. Bp. Rákos u.193.

SPIDO SUBINOX és CSIGA szivattyú

Kis méret-nagy telesítmény 25 hónap garancia ! Jó döntés  a Spido Subinox 7 merülő szivattyú, ha ásott kút, fúrtkút vagy  ciszterna vizébe meriti.  

Rendelje meg  most Spido Subinox7 szivattyúját, amihez 20m ajándék függesztő kötelet adunk.

 

Csavar-csigaszivattyú javító készlet

Csigatengely -csavarszivattyú tengely-malacfarok tengely. Csavarorsós csigszivattyúhoz tengely és az azt körülvevő gumiágyazat , könnyen cserélhető elhasználódás esetén. A termék a Hidroteam márkajelzésű Qgda megnevezésű szivattyúkhoz garantáltan megfelelő hidraulikus javító készlet, ezekhez ajánljuk. Több más hasonló típusú és márkajelzésű szivattyúkba is megfelelő lehet, de ezt mi nem tudjuk szavatolni. Az előzők miatt a teljesítést az ajánlatban rögzített feltételekkel visszavásárlás-fizetés garancia nélkül vállaljuk.

14 021 Ft

Hidrotom Csavar -csiga szivattyú 20 fm elektromos kábel 0,37 Kw

Hidrotom QGDa csavar szivattyú alkalmazás háztartási és lakossági használatra, kis vagy középméretü vízellátó rendszerekbe beépitve. Csigetengelyes mélykút szivattyú igazi előnye az olcsó ár és könnyű javíthatóság. A malacfarok tengelynek is aposztrofált csavarorsós hidraulika tengely és az azt körülvevő gumiágyazat könnyen cserélhető elhasználódás esetén. QGDa csavarszivattyút a megunt vagy sokadszorra elromlott membránszivattyú helytt is ajánljuk.

41 713 Ft

Spido Subinox 7 mélykút szivattyú 56m 5,5 m3/h max. teljesítményú

Spido Subinox 7 alsó szívású mélykút szivattyú leszerelhető talppal 20 fm tápvezetékkel.

Hívjon az árért