Elköltöztünk! Új címünk: 1155. Bp. Rákos u.193.

Rólunk

Kedves Partnerünk!

 Cégünk, kis és nagykereskedelmi értékesítést végez, szivattyúk – öntöző rendszerek – víz szerelvények tevékenységi körben.

Több mint 20 évre visszanyúló szakmai tapasztalattal rendelkezünk, 2013. évig  Hidroteam Kft. néven  végezzük tevékenységünket.

 Folyamatosan bővülő választékunk rendkívül széles és színes, több neves európai és Távol- Keleti gyártót képviselünk a piacon.

Termékválasztékunkat a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze, így partnereink a márkás cikkek mellett kiváló minőségű, kedvező ár fekvésű ázsiai termékekből is választhatnak az elvárásaiknak megfelelően..

Célul tűztük ki a minőségi, szakmai, ügyfélközpontú kiszolgálást, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a beszállítóink és az általunk képviselt gyártó cégek kiválasztására, így vásárlóink a gyakorlatban is kipróbált megbízható terméket kapnak.

Fontos, hogy a vásárlást követően felmerülő kérdések, problémák és meghibásodás esetén ugyanazzal a szakértelemmel, támogató magatartással álljunk az ügyfelek rendelkezésére, mint az értékesítési folyamat során.
Ez különbözteti meg a szakkereskedést más értékesítési csatornáktól.

 Célunk, hogy a cégünktől vásárló partnereink tevékenységét ezzel is támogassuk!

 Tevékenységi körünk szinte a teljes kert gépészeti termékpalettát magában foglalja , kivitelezéssel is.

Választékunkat a weboldalon részletesen megtekintheti.